Wokken voor Arenda Zwaagstra

Assen

Arenda Zwaagstra gaat in juli als medisch leider naar Zambia om daar een school te bouwen met Stichting World Servants.

Om dit te kunnen bekostigen is euro 2500 nodig. Samen met Chinees restaurant Lotus heeft Zwaagstra een benefiet actie. In het weekend van 18 en 19 februari kunnen geïnteresseerden komen wokken of van de kaart eten om een bijdrage te leveren. Lotus stelt deze dagen 25% van de totale omzet in het restaurantgedeelte beschikbaar voor het goede doel. Ook wordt er tijdens deze avonden een loterij gehouden, ondernemers in Westerbork en omstreken stellen hiervoor prijzen beschikbaar. Van 18.00 tot 19.00 uur, gasten kunnen onbeperkt eten en drinken voor euro 23,50 per persoon. Kinderen tot en met vier jaar eten en drinken gratis mee. Kinderen vijf tot en met twaalf jaar eten en drinken voor €13,50 per persoon. A la Carte dineren is mogelijk op beide avonden. Bel 0593-331023 en reserveer een plek. Lotus, Hoofdstraat 6 Westerbork.

Auteur

Albert-Jan Garama