Toneelvereniging Lust & IJver Rolde op de planken

Assen

Toneelvereniging Lust & IJver Rolde houdt haar jaarlijkse toneelavond op zaterdagavond 11 februari in Zalencentrum Hofsteenge in Rolde.

Dit jaar wordt het stuk “Alle ogen gericht op Weidezicht” opgevoerd, geschreven door Willem de Groot. Op de eco-boerderij van Bart en Ellie Schoenmakers gaat het leven de laatste tijd niet over rozen.De sfeer is te snijden in huis en dat komt doorat de oude boer Goof niet kan leven dat er geen boerenzoon is die later het boerenbedrijf kan voortzetten. Bart start een kampeerboerderij wat stuit op weerstand van de oude Goof, zijn buren en een aantal dorpsbewoners. Ze krijgen toch een paar kampeerders die de rust en de mooie omgeving van mincamping “Weidezicht” wel zien zitten,althans vader en zoon wel…. De kampeerders, vooral moeder, worden behoorlijk tegengewerkt door Goof en de zijnen. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.00u. Entreeprijs euro 5 per persoon

Auteur

Albert-Jan Garama