Derde editie Asser Praat

ASSEN

Kars Klok en Bernd Otter, leden van de Asser Historische Vereniging, duiken 12 maart opnieuw de historie van Assen in.

a het succes van de vorige edities zal ook deze keer de Rabo Zaal als podium dienen voor de bijzondere talkshow ‘Asser Praat’. Deze editie zal onder meer fotograaf Bert Jippes aanwezig zijn en ook de Asser zanger en liedjesschrijver Jason Staal verleent zijn medewerking.

Verder valt er weer een kleine geschiedenisquiz te verwachten en tijdens het item 'De straat van mijn jeugd' wordt het voormalige dorpje Peelo in de schijnwerper gezet en is er aandacht voor de joodse familie Stern. Dit alles wordt begeleid met oude foto’s uit het archief van de Asser Historische Vereniging.

Asser Praat wordt gehouden onder auspiciën van de Asser Historische Vereniging en voor de organisatie tekent DNK.

Kaarten kosten euro 7,50. Meer informatie & tickets: www.dnk.nl.

Foto Marcel J. de Jong.


Auteur

Redacteur