Prijs voor 9-darter op Dutch Open Darts in De Bonte Wever

Assen

Tijdens de Dutch Open Darts dit weekend in De Bonte Wever Assen ontvangt de speler die de eerste 9-darter gooit op het finalepodium een cheque ter waarde van euro 2.500  en een hotelcheque voor een all-inclusive weekend voor vier personen in hotel De Bonte Wever.

Een 9-darter is iets erg bijzonders in de dartwereld. Als je een 9-darter gooit wil dit zeggen dat je 9 perfecte pijlen achter elkaar hebt gegooid. De organisatie van de Dutch Open Darts is blij dat De Bonte Wever ook dit jaar deze mooie prijs beschikbaar heeft gesteld. Tijdens de afgelopen editie wist helaas niemand de perfecte pijlen te gooien, maar we hopen voor alle duizenden toeschouwers dat zij zondag getuige kunnen zijn van een ware sensatie. ‘Wij zijn dit jaar voor de vierde keer gastheer van dit geweldig topsportevenement’ aldus Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat wij voor zo’n unieke prestatie als het gooien van een 9-darter wederom deze prijs beschikbaar hebben gesteld. Nu nog hopen dat de 9-darter ook daadwerkelijk weer gegooid gaat worden op het grootste en gezelligste open dartstoernooi van de wereld!’ Meer informatie over de Dutch Open Darts staat op www.dutchopendarts.nl Meer informatie over De Bonte Wever staat op www.debontewever.nl

Auteur

Albert-Jan Garama