Assen heeft de blues |

Assen

Assen heeft de blues, de blues heeft Assen. Assen stond afgelopen vrijdag tot en met zondag in het teken van blues. De kick-off voor genodigden vond plaats in De Abdijkerk van Drents Museum met Doghouse Sam & His Magnatones.

Verder was er Instore Blues, met live-blues terwijl uw winkelt. Hoe mooi kan boodschappen doen zijn nietwaar? Moe van het shoppen en tijd voor een borrel kon tijdens Early Blues laat in de middag om even bij te komen. Eenmaal weer opgeknapt en klaar om aan tafel te gaan stond het Bluesdiner vanaf etenstijd op de menukaart. Het echte werk begon om een uur of acht ’s avonds met de Bluesroute, met op zeventien locaties live-optredens. Voor wie er geen genoeg van kon krijgen stond een dag later nog After Blues op het programma. Fotograaf Lammert Aling ging op pad en maakte de fotoreportage.  

Auteur

Albert-Jan Garama