Leerlingen overhandigen geld aan Stichting Mondo

ASSEN

De leerlingen van de eerste, tweede en derde klassen van het atheneum hebben tijdens de Fancy Fair op 23 december jl. een bedrag van euro 2514,75 ingezameld. Dit bedrag werd op 24 januari jl. overhandigd aan de heer Derks van stichting Mondo.

De heer Derks is heel blij met dit mooie bedrag. Dit stelt stichting Mondo in staat om een jaar lang een voetbalproject in Vila Cruzeiro (één van de armste en gevaarlijkste favela’s) te ondersteunen. De voetbalprojecten zijn een lichtpuntje in het leven van veel arme en kansloze kinderen.

Het Dr. Nassau College locatie Quintus biedt in alle lesprogramma’s de mogelijkheid om de buitenwereld binnen te halen. Bij onze talentrichtingen ondernemen, technasium, sport en cultuur is het een vast onderdeel van het programma, bij de andere vakken bieden wij waar mogelijk de faciliteiten aan.


Auteur

Redacteur