Cheques Loop Fiets Proef Marathon Drenthe

WESTERBORK

Bij Brasserie Diggels aan de hoofdstraat 8 te Westerbork werden afgelopen week door Lionsclub Westerbork en Loopgroep Westerbork namens Loop Fiets Proef Marathon Drenthe een aantal cheques uitgereikt aan goede doelen.

Henri Hooge heeft de Cheque in ontvangst genomen namens de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting van 10.000 euro, zijn zoon van 12 jaar heeft deze ziekte, ook zijn er twee cheques aan Staatsbosbeheer uitgereikt voor het ondersteunen van een insecten hotel en een bank bij het pad van Theodoor in Westerbork Boswachter Evert Thomas heeft de cheques deze ontvangen. Voorzitter van de commissie Loop Fiets Proef Marathon Drenthe (LFPMD) Jan Gils heeft uitgebreid uitlegt wat er allemaal is gedaan door LFPMD 2016. Dit enorme bedrag is door de sporters en sponsors bijeen gehaald die mee hebben gedaan aan de Loop Fiets Proef Marathon Drenthe 2016.

Vandaag (1 februari) zal de inschrijving weer opengaan, en de organsiatie hoopt net als vorig jaar binnen een week volgeboekt te zijn. Het maximale aantal inschrijvingen kopmt dit jaar op 1250. Het doel is dan ouderenzorg in Midden Drenthe.

Op de foto: voorzitter Jan Gils, Rense Karsten, Marjon Speelman, Henri Hooge, Henk Bos, Philip Wildevuur, Klaasje Biel, Evert Thomas en Hans de Boer.


Auteur

Redacteur