The Watchman als folkman in De Amer

AMEN

Ad van Meurs, alias The Watchman, is onderweg met de ‘Dorset Moon tour’. Vrijdagavond 3 februari geeft hij in De Amer een concert dat in het teken staat van zijn laatste album, inderdaad Dorset Moon.

The Watchman pleegt zich op verschillende muzikale terreinen te begeven, maar Dorset Moon zit meer in de hoek van de folk. Het album kan als een familieproduct worden beschouwd, want naast songwriter Ad van Meurs hadden verder alleen partner Ankie Keultjes en zoon Dylan Adrian een vocale en instrumentale inbreng. Drums en basgitaar ontbreken op Dorset Moon, maar vader en zoon geven met hun gave samenspel op gitaar het album een vol en warm geluid.

In welke samenstelling The Watchman op het podium van de Amer verschijnt, is nog niet helemaal duidelijk, maar Ankie Keultjes zal er vrijwel zeker bij zijn. Op zijn site vermeldt hij voor het concert op 3 februari ‘full band’, dus zal het niet bij een duo blijven.

In De Amer, vrijdag 3 februari. Aanvang 20.00 uur, reserveren via 06-83225680.


Auteur

Redacteur