Kamperen, fietsen en wandelen in TT Hall

ASSEN

In TT Hall Assen is op 4 en 5 februari de tweede editie van de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs.

Op de beursvloer vinden bezoekers ruim honderd stands en kraampjes met informatie over vakantiebestemmingen, actieve vakanties, campings, kampeerartikelen, gps-gadgets, fietsen en wandelroutes. Ook zijn er exposanten met campers, (voor)tenten, outdoor- en fietskleding en wandelschoenen. Kortom; voor elke kampeerliefhebber, fietsfanaat en wandelaar is er wel wat wils.

De Kampeer Fiets en Wandelbeurs wordt ondersteund met een interessant randprogramma. Zo worden er lezingen en presentaties gegeven. Ook kunnen bezoekers meedoen aan een workshop (berg)landschaps- en vakantiefotografie, een demonstratie padvinden en oriënteren met landkaart en kompas of een proefrit maken op één van de vele soorten aanwezige fietsen.

Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is euro 8 voor volwassenen of euro 6 als u online uw ticket koopt in de voorverkoop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Meer informatie over de beurs en het programma is te lezen op www.kampeerfietswandelbeurs.nl.


Auteur

Redacteur