Zeijer Komedie gaat ‘Daten met Kees’

ZEIJEN

Het is een jaarlijkse traditie geworden: begin februari speelt toneelgroep de “Zeijer Komedie” hun nieuwste stuk in Café-Zalencentrum Hingstman. Ook dit jaar heeft regisseuse Joke de Boer een komisch stuk geschreven: “Daten met Kees”.

In drie bedrijven leeft het publiek mee met Kees de Vries. Hij werkt op de boerderij samen met zijn broer Koos en schoonzus Jenny. Kees is 38 jaar en nog steeds niet aan de vrouw. Buurvrouw Mien snapt dat wel: “Een dooie diender is het; een zak heu. Der zit gien vrouwenvlees an.” Schoonzus Jenny denkt daar anders over. Kees hunkert naar een vrouw, volgens Jenny. Hij heeft alleen een beetje hulp nodig. En daar zorgt Jenny voor. Maar zal die hulp echt helpen? Want welke vrouw zit te wachten op Kees? Of zijn er andere belangen in dit liefdesspel? In elk geval wordt het druk op de boerderij. Kan Kees deze druk aan?

De voorstelling “Daten met Kees” wordt gespeeld op zondagmiddag 5 februari om 14.30 uur (entree € 5,00) en op zaterdagavond 11 februari om 20.00 uur (entree € 7,50) bij Café-Zalencentrum Hingstman in Zeijen. En ook dit jaar is er muziek en kunt u prijzen winnen bij de verloting.


Auteur

Redacteur