Brock & the Brockettes

AMEN

De vader van Herman Brock jr. speelde banjo in een bluegrassband (all-American) toen hij in Duitsland op een NAVO luchtmachtbasis was gestationeerd.

Zijn zoon groeide daardoor op in een omgeving van bluegrass en country. Als jongen leerde Herman Brock (1970) al close harmony zingen en hij speelde jarenlang met zijn vader en broer in de F.F.F.F. band. Zijn eerste eigen formatie was de rootsband The Eurocasters, waarin hij samenwerkte met bassiste Lizz Sprangers. Toen Geertje van de Berg zich bij hen voegde was Herman & the Brockettes geboren. Zondagmiddag 5 februari schaart dit drietal zich in De Amer rond één microfoon. Wie soleert doet een stapje naar voren. Herman (gitaar, zang) en Geertje (mandoline, autoharp, zang) schrijven de liedjes, terwijl Lizz naast haar vocale bijdrage ook met contrabas en wasbord in de weer is.

Zondag 5 februari, aanvang 14.00 uur. Entree euro 17,50. Reserveren via 06-83225680.


Auteur

Redacteur