Baby-, peuter- en kleutermarkt DNK

ASSEN

Tijdens de Nationale voorleesdagen op 28 januari, staat DNK in het teken van de Baby, peuter en kleutermarkt.

Een gezellige en inspirerende middag met informatieve kraampjes voor (groot)ouders en kinderen van nul tot zes jaar. Voor de kinderen zijn er volop leuke activiteiten te doen. Tijdens de jaarlijks drukbezochte Baby, peuter en kleuter markt maken kinderen en (groot)ouders van nul tot zes jarigen kennis met DNK en het aanbod in heel Assen voor deze leeftijdsgroep. DNK wordt deze middag gevuld met interessante kraampjes, van kinderopvang tot fotostudio en van basisschool tot kinderboekenwinkel. Neem voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het programma een kijkje op bibliotheekassen.nl/bpkmarkt. Naast de interessante kraampjes is DNK deze dag ook gevuld met allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Er wordt voorgelezen, geknutseld, er worden proefjes gedaan en kinderen kunnen op de foto met de walvis uit het Prentenboek van het Jaar 2017! Van 11.00 tot 17.00 uur met gratis entree.

Auteur

admin