Introductiecursus badminton bij BCAO

ANNEN

BCAO, de badmintonclub voor Annen en omstreken zoekt mensen die recreatief badminton willen spelen. Badminton is een leuke, uitdagende en tactische sport die bij BCAO voor een aantrekkelijke prijs beoefend kan worden.

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om te komen proeven van het spel en de sfeer bij de vereniging. BCAO speelt op vrijdagavond van 19.30u tot 22.00u in de Burgemeester Lambershal. Aansluitend op de welkomstactie van najaar 2016 stelt BCAO vanaf medio februari belangstellenden in staat om via een introductiecursus lid te worden tot en met einde seizoen voor slechts 25 euro.

Voor beginners, maar ook geschikt als opfriscursus. In zes trainingen worden de basisslagen en het bewegen in het veld aangeleerd en geoefend. Er is speciale aandacht voor het voorkomen van blessures als men op wat latere leeftijd met badminton begint. Op vrijdag 27 januari wordt een instuif gecombineerd met een

Om 19.30 uur, de introductietraining start om 20.00 uur. Meer weten? Contactpersoon is Ben Lachmann (0592-865523 of bgmlachmann@gmail.com).


Auteur

Redacteur