Nieuwe cursussen van Honk N

ASSEN

De tweede ronde theatercursussen van Honk N Assen begint op 31 januari. Bij Honk N leren kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar op een leuke manier toneelspelen en theater maken. Leerlingen improviseren, spelen met vaste teksten en maken samen een voorstelling. De cursus start met een proefles.

Bij deze les is iedereen tussen de 6 en 18 jaar welkom om mee te doen aan een gevarieerde theaterles. Op deze manier maak deelnemers kennis met de theaterdocent en de groep. Zo krijg je een goed beeld van wat je zoal te wachten staat, wanneer je besluit om mee te doen aan een theaterjaar bij Honk N. De proeflessen vinden plaats in Werkplaats Havenkwartier, industrieweg 8 in Assen. De week erna start het theaterjaar officieel. Informatie over de tijden staat op www.honkn.nl.


Auteur

Redacteur