Treant met Zorgcafé Westerbork

WESTERBORK

Treant Zorggroep, woonzorgcentrum ’t Derkshoes, Stichting Huisvesting Ouderen Westerbork (SHOW) en De Noorderbrug hebben 15 februari weer het Zorgcafé Westerbork.

Samen bieden ze een ontmoetingsplek voor mensen met een neurologische aandoening die invloed heeft op het dagelijks functioneren. Mensen met Parkinson, hersenletsel, dementie en hun familieleden en mantelzorgers zijn deze dag van 14.30 tot 16.30 uur van harte welkom in ’t Aole Gemientehoes aan de Hoofdstraat 16 in Westerbork.

Tijdens het zorgcafé staat het thema ‘De notaris … nut of noodzaak’ centraal. Een neurologische aandoening heeft heel veel invloed op het leven van degene die het betreft en zijn of haar naasten. Het is juist dan belangrijk om bepaalde zaken vroegtijdig te regelen en vast te leggen. Bijvoorbeeld over het afscheid, eventuele euthanasie en nalatenschap. Zodat het later gebeurt zoals men dit zelf wil. Notaris mr. J.H.H.B. Westerling van Notariskantoor Westerling in Westerbork vertelt deze middag wat belangrijk is om te regelen en op welke manier.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor het zorgcafé op 15 februari via info@derkshoes.nl of 0593 33 33 66. De toegang is gratis.


Auteur

Redacteur