Jörgen Raymann te gast in Kolkende Taal

ASSEN

In Studio 1C van DNK zijn 29 januari opnames voor twee nieuwe afleveringen van het televisieprogramma ‘Kolkende Taal’. Interessante gasten, waaronder Jörgen Raymann en Jos Visscher, schuiven deze middag bij presentatrice Diana de Groot aan tafel om te vertellen over de boeken die hen inspireren.

Een bruisend programma In het nieuwe jaar met de nieuwe organisatie DNK, keert Kolkende Taal terug met een nieuwe reeks uitzendingen. Jörgen Raymann, de “Mister Sympatico” van de Nederlandse buis en theaterwereld, vertelt tijdens deze opnames over zijn terugkeer op het podium, zijn nieuwe voorstelling, maar ook welke boeken als favoriet in zijn boekenkast staan. Vrijdag 10 februari staat Raymann op het theaterpodium van DNK met zijn voorstelling ‘Zo Kan Het Ook’. Theatermaker en regisseur Jos Visscher neemt de kijker mee in de boeken die hem inspireren in zijn werk. Zanger Bert Heerink, van rockband ‘Vandenberg’, schuift aan om te vertellen over zijn favoriete boeken en natuurlijk laat hij ook muzikaal van zich horen. Journalist en schrijver van boeken over rouwverwerking, Daan Westerink, en DNK directie Hanneke Bruggeman en Hilko Folkeringa maken de tafel compleet. Verder verzorgt Marcel Möring zijn vaste column en genieten kijkers van bijzondere eerder opgenomen gesprekken met Melvin Bonnet, Marleen Ubels-Ekelmans en de makers van de film ‘Wildernis in Drenthe’. Kolkende Taal wordt uitgezonden door RTV Drenthe. Woon de opnamen live bij! Tickets zijn te reserveren via bibliotheekassen.nl. Het gratis ticket is geldig voor beide opnamerondes, inclusief pauzeprogramma.   Foto: Diana de Groot presenteert een nieuwe aflevering van Kolkende Taal in DNK.

Auteur

Albert-Jan Garama