Casting Miss Beauty of Drenthe

Assen

De tweede provincie casting voor de miss Beauty of the Netherlands zal plaatsvinden op 28 januari in Fletcher Langewold te Roden.

De missen in spé kunnen zich nog aanmelden tot de castingdag. Allereerst komt er een presentatieronde, hier gaan de kandidaten zich voorstellen aan de jury. In de volgende ronde krijgen de dames een korte catwalk instructie en laten ook verschillende juryleden hun “walk” zien. Uiteindelijk zullen er op deze dag rond de 30 finalisten voor de finale van Miss Teen/Beauty of Drenthe geselecteerd worden. Deze finalisten krijgen hierna allemaal een professionele shoot van PhotoFab. Zo snel mogelijk zijn deze foto's van de finalisten te zien op de website. De finale van Miss Beauty of Drenthe zal op 1 april plaatsvinden in de Kimme te Zuidlaren. Kaarten zijn via drenthe@missbeautynetherlands.com te verkrijgen. Foto Maurice Vos.

Auteur

Albert-Jan Garama