Uitvaartbeurs Een Nieuw Einde in Westerbork

WESTERBORK

De tweede uitvaartbeurs onder de naam Een Nieuw Einde in Westerbork wordt gehouden op zaterdag 11 februari van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Op deze uitvaartbeurs is vooral te zien dat afscheid nemen ook op een bijzondere en persoonlijke manier kan. Afscheid een taboe? Dat zou niet zo moeten zijn. Door vroegtijdig over de wensen van een uitvaart te praten, creëer je rust voor jezelf en voor je dierbaren. Op de beurs kan men geïnformeerd worden over het maken van een herinneringsboek, knuffels maken van kleding en handbeschilderde urnen. Maar ook catering die met hapjes en drankjes de koffie met cake kunnen vervangen. Verder informatie over schenking bij leven, het opstellen van een testament, erfrecht en overige financiële onderwerpen. Er zijn meer dan dertig standhouders die de bezoekers graag willen voorzien van informatie. Deze standhouders zijn terug te vinden op de website van Kirsten Boerema en op Facebook. Het kan dus Anders en vooral persoonlijker volgens de organisatoren Kirsten Boerema en Lenie Lomulder.

Foto Anouk Schamper


Auteur

Redacteur