Assen barst van de motoren | Fotoreportage

Assen

Assen – In Assen en omgeving barst het van de mortoren en niet alleen op het asfalt van het TT Circuit. Afgelopen weekend vond in TT Hall de vierde editie van de MotorExpo plaats.

Motoren nieuw of tweedehands, wegracers, tourmotoren, choppers, offroad- en crossmotoren. Het gepoetste materiaal blonk de bezoeker tegemoet. Nieuwe 2017 modellen van bijvoorbeeld Kawasaki, Suzuki, Honda, BMW, Triumph en KTM, en tevens exemplaren met ervaring. De ‘Custom Bike Show’ was een nieuw onderdeel: particulieren toonden hun eigen uniek gebouwde motor. Verder volop keus in helmen, motorkleding, motorlaarzen en accessoires. Stands met reizen, transport, verzekeringen, tuning, onderdelen en gereedschap. Belangenverenigingen als bijvoorbeeld het TT Museum. Ook werd de mogelijkheid geboden om ter plaatse op een motor te stappen voor een eerste rijles. Foto's Lammert Aling.

Auteur

Albert-Jan Garama