Geniet van theater en ontmoet Wouter Hamel bij Beleef Live!

Assen

Aankomend weekend opent DNK haar deuren tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend. Op deze dagen zijn er zes voorstellingen te bezoeken voor slechts euro 10 per persoon.

Daarnaast is er op zaterdag 21 januari een Open Huis, met spannende theatrale speurtochten voor jong en oud. Een ander hoogtepunt op de zaterdagmiddag is een unieke editie van het praatprogramma Beleef Live! Het Nationale BankGiro Loterij Theaterweekend wordt voor de tweede keer georganiseerd. In dit weekend zetten theaters in heel Nederland hun deuren open en laten het publiek kennis maken met verschillende theatervormen voor slechts € 10,- per persoon. Geniet van ‘Watskeburt?! De musical’, ‘Rob & Emiel – Blow me Away’, de ‘Cabarestafette’, ‘Fiep Fiep Vogeltje’, ‘Pim & Pom’ of van de cursusochtend 'Op de koffie bij Julie Andrews’. Beleef Live! Als bezoekers in één keer op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van theater en muziek, kunnen ze aanschuiven bij Beleef Live!, een muzikaal praatprogramma dat in Studio 1C plaatsvindt. Beleef Live! wordt gepresenteerd door Angelique van Os. Ze ontvangt tussen 15.30 en 17.00 uur onder andere de magische meesters Rob en Emiel, Guy Weizman van het Noord Nederlands Toneel en jazz- en popartiest Wouter Hamel, die speciaal voor Beleef Live! een exclusief akoestisch concert zal verzorgen! Voor de kinderen is er van 14.30 - 15.00 uur een speciale eigen editie, Beleef Live Mini!, met o.m. Pim & Pom. Het Open Huis, inclusief Beleef Live!, is gratis toegankelijk.

Auteur

Albert-Jan Garama