Town of Saints naar De Amer

Assen

Het Nederlandse/Finse ‘Town of Saints’ begint als een straatact in 2010. Harmen Ridderbos (zang/gitaar) en Heta Salkolahti (viool/zang) ontmoeten elkaar in de bergen van Oostenrijk.

In de daaropvolgende vijf jaar tourt het duo intensief door Europa, waarbij Town of Saints zich van een upbeat Indiefolk act tot een energieke groove-machine ontwikkelt. De band speelt honderden liveshows in meer dan 11 Europese landen. Op het nieuwe album ‘No Place Like This’ mixt Town of Saints tropische en duistere invloeden met elkaar. Zowel rijk in minimalisme als grote orkestrale arrangementen, in lijn met Arcade Fire, Local Natives en Paul Simon’s ‘Graceland’. Het is de opvolger van hun debuut ‘Something To Fight With’ (2013), dat in binnen- en buitenland lovend word ontvangen. De Amer in Amen zondag 22 januari aanvang 14.00 uur. Entree euro 17,50 en reserveren via 06-83225680.

Auteur

Albert-Jan Garama