Open dag Boksteam Assen

ASSEN

Boksteam Assen houdt open dag op zaterdag 14 januari, de nationale boksdag in Nederland. Boksteam Assen viert dan tevens haar 10 jarig jubileum, de deuren zijn van 11.00 tot 16.30 uur geopend.

Er zijn doorlopend op een beamerscherm wedstrijdbeelden van de boksers te zien en is er ’s middags een openbare training van KIDSboksen, een weerbaarheidsprogramma in samenwerking met weerbaarheidscentrum Mental Progress. Verder zijn trainers en vrijwilligers aanwezig om informatie te geven over de boksschool. Boksteam Assen heeft hun gym onlangs verbouwd tot een prachtige vechtsportzaal. Sinds 1 januari is daar ook karate school Utagai Kan die ook gebruik maakt van de open dag door er een demo te geven. De open dag wordt opgeleukt door een poffertjeskraam waar men gratis mag eten en chocomel drinken. Verder is er een balonnenwedstrijd met mooie prijzen. Boksteam Assen is gevestigd in het Sport & Wellness Center aan de Industrieweg 5 naast dr. Nassaucollege Penta.


Auteur

Redacteur