Repair cafe Beilen

Beilen

 In 2017 staan  iedere tweede zaterdag van de maand, de vrijwilligers van het Repair Café Beilen weer  klaar om kapotte spullen te repareren, en gebruiksklaar te maken.

De eerste keer is zaterdag 14 januari van 10 tot 13 uur in Het Karspelhuisaan de Karspelstraat (achter de A H) in Beilen. Dit geld voor klein huishoudelijke apparaten, naaigoed, computers, lampen,  fietsen, Senseo’s,rollators en rolstoelen! Het thema deze maand is: Kniepertjes ijzers. Na de drukke dagen met het bakken van kniepertjes en rolletjes is het misschien goed om het ijzer te laten nakijken, zodat deze weer klaar is voor de volgende kerst en nieuwjaar. Maar ook ander klein huishoudelijke apparaten mogen worden aangeboden om te laten repareren. Dit geld ook voor het herstellen van kleding. Men kan een gift in de Fooienpot doen als men tevreden is over het resultaat. Hier kunnen nieuwe onderdelen/ materiaal van aanschaffen worden.        

Auteur

Cindy Houwen