Nieuwjaarsconcert van het Drents Senioren Orkest

Assen

Het Drents Senioren Orkest houdt 17 januari een Nieuwjaarsconcert in de Bron in Assen.

Het concert begint om 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur en daarna is er een nieuwjaarsreceptie met hapjes en drankjes. De toegangsprijs is 10 euro per persoon . Kaarten met korting van  5 euro zijn te reserveren bij de VVV in Assen (0592-243788) of aan de zaal. Op het programma van het Nieuwjaarsconcert staan onder andere Wien bleibt Wien, Salzburg Impressions, Böhmischer muzik, The Sound of Music, Berliner Luft en natuurlijk de Radetzkimars.  Het Drents Senioren Orkest staat onder leiding van Henk Veneman,  Het Drents Senioren Orkest is een harmonie-orkest, dat wil zeggen dat houten blaasinstrumenten, klarinetten, dwarsfluiten, hobo en fagot, deel uitmaken van het orkest.

Auteur

Cindy Houwen