Reünie OBS de Vuurvogel Assen

Assen

 Een reünie van oud-leerlingen van de Vuurvogelschool in het Noorderpark in Assen 11 februari.

Het gaat om leerlingen die in de 6e klas zaten(of zouden hebben gezeten) in de schooljaren 77-78, 78-79, 79-80, 80-81 en81-82. De reünie zal van 11.00 uur tot ongeveer 16.00 uur zijn in het oude schoolgebouw aan de Vivaldilaan 46 in Assen. Van elke bovenbouwklas en van een aantal onderbouwklassen zijn er leerkrachten aanwezig die dag.  Op internet is informatie over de reünie te vinden door te zoeken op vuurvogelreünie.  Om alle kosten te kunnen dekken, wordt een bijdrage gevraagd van 10,00 euro per persoon. Inbegrepen zijn koffie, thee en ander drinken, lunch en alle activiteiten. Op het programma staan onder andere een diashow met dia’s uit die tijd, een film van een werkweek en een bezoek aan het nieuwe gebouw van de Vuurvogel. Belangstelling?  Stuur een mail naarvuurvogel7782@gmail.com om aan te melden.

Auteur

Cindy Houwen