Boeken gevraagd voor de Koepelkerk

Smilde

 De jaarlijkse grote Boekenmarkt in de Koepelkerk in Smilde wordt zaterdag 18 februari gehouden.

Bezoekers komen niet alleen uit de regio, maar ook uit andere delen van het land. Sommigen zijn op zoek naar een bepaalde titel of schrijver, anderen komen snuffelen tussen de uitgestalde boeken. De Koepelkerkcommissie is nog op zoek naar verkoopbare boeken en/of recente tijdschriften om de bezoekers een verfrist aanbod te kunnen bieden. Dus heeft u nog boeken en/of tijdschriften die geschikt zijn voor de verkoop, neemt u dan contact op via telefoonnummer 0592 414521, om een verdere afspraak te maken voor het ophalen of brengen van de boeken. De organisatie vraagt dit zo op tijd te doen, want alle boeken worden vooraf gesorteerd, geprijsd en tussen de reeds opgestelde boeken geplaatst.  De opbrengst van de boekenmarkt komt geheel ten goede aan het onderhoud van de Koepelkerk, het monumentale gebouw aan de Drentse Hoofdvaart in Smilde.

Auteur

Cindy Houwen