Optreden Eelke Ankersmit en Jordi Repkes bij Nijend24

Anderen

 Nijend24 gaat ook in 2017 door met het houden van luisterconcerten. De aftrap is 14 januari met een dubbel luisterconcert van Jordi Repkes en Eelke Ankersmit.

Beiden zangers hebben, ondanks dat ze aan het begin van hun carriere staan, al mooie dingen gedaan en spelen een set met hun eigen muziek waarbij ze zich zullen begeleiden op gitaar en piano. Eelke Ankersmit Eelke begon zijn muzikale carrière als zanger en songwriter in verschillende bands. Met The Rag Trade bracht hij in september 2014 een plaat uit vol liedjes over volwassen worden en aanverwante onderwerpen. 3 juli 2016 won Eelke Ankersmit de titel ‘Mooie Noten 2016’. Jordi Repkes Jordi staat bekend om z’n melodische en virtuoze gitaarspel, waarmee hij tevens de finale wist te bereiken van de ‘Sena Guitar Awards’. Op het conservatorium van Amsterdam kwam hij er achter dat het schrijven van eigen songs een nieuwe dimensie geeft aan zijn leven als muzikant. Zijn muziek valt het best te omschrijven als Americana-Pop. Het optreden  vindt plaats bij Nijend24 in Anderen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. (Reserveren kan via de website www.nijend24.nl) Het optreden begint om 20:00 uur, kosten bedragen 15 euro (inclusief consumpties). Meer informatie en reserveren op www.nijend24.nl

Auteur

Cindy Houwen