Gezinsviering in MFA Kloosterveste

Assen

Topsporters zijn regelmatig de helden in ons dagelijks leven. Daarbij vraagt topsport veel een mens. Hoe zit dat met het geloof? Wat kan het geloof van topsport leren?

Zondag 8 januari om 10.00 uur staat in MFA Kloosterveste Geloof als Topsport centraal tijdens de dienst. Met inspiratie, opwekking, spelregels én bekende psalmen. Het is een gezinsviering met veel samenzang. In deze kerkdienst wordt stilgestaan bij de keuzes in het leven. Met muzikale ondersteuning en dominee Harry Harmsen. “Met deze variatie vieringputten we uit muziek en bijbel om daarmee in ons dagelijks leven bewust te kiezen. Als we elkaar over herkenbare dilemma’s kunnen inspireren, dan zijn we in onze opzet geslaagd!”, aldus mede-organisator Albert Knol. Meer informatie is te vinden op www.dedrieklankassen.nl.

Auteur

Cindy Houwen