Inwoners Bovensmilde winnen 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Bovensmilde

Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op 9421 TJ (straat Meesterswijk) in Bovensmilde.

Op hun postcode is 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Dit maakte de Postcode Loterij vandaag bekend op hun Facebookpagina. De winnaars verdelen de geldprijs met elkaar. De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars half januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag. 1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan verdeelt de Loterij de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro. Om 21.30 uur maakte de Loterij op RTL 4 bekend waar deze prijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes 1 miljoen euro, negentwintig andere postcodes de Buurt-Ton en twintig postcodes de PostcodeStraatprijs. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Auteur

Cindy Houwen