Zevende AAC’61 Bosmarathon

Assen

De zevende AAC’61 Bosmarathon is zondag 22 januari. Het startschot is om 10.30 uur. De start is op de atletiekbaan: Achterpad 1 Assen. 

Tot een half uur voor de start kunnen deelnemers zich inschrijven in het clubhuis van AAC’61. Het inschrijfgeld is 6 euro. Er is voor elk wat wils: voor de beginner een rondje van 7 kilometer of voor de ervaren rot een marathon. Het parcours loopt door het Asser bos en is voor 90 procent onverhard. Tijdens het lopen is er water, thee, sportdrank en bouillon bij de verzorgingspost op de atletiekbaan. Ook is er voor de liefhebbers koek en banaan. Wie vooraf een keer wil meetrainen met de AAC’61 marathongroep kan contact opnemen met een van de trainers: Eelje Dijk of Marc van der Valk. Alle deelnemers krijgen na afloop een kop snert in het clubhuis. Voor meer informatie: www.aac61.nl .

Auteur

Cindy Houwen