Marcel Möring signeert in Drents Museum

Assen

  Marcel Möring signeert zaterdag 7 januari van 15.00 tot 16.00 uur zijn nieuwe boek EDEN in de Museumshop van het Drents Museum.

Deze roman, die op 5 januari 2017 verschijnt,  vertelt twee verhalen over herinnering en identiteit en is onderdeel van de DIS-trilogie: drie boeken die in eenzelfde tijd en ruimte afspelen en op elkaar inspelen, maar ook los van elkaar gelezen kunnen worden. In de tentoonstelling Zelfportretten - Werken uit de collectie van het Drents Museum, nog te zien tot en met 25 juni 2017 in het Drents Museum, komen bezoekers meer te weten over het schrijfproces van Möring. Het ‘zelfportret’ van Möring toont een ruimte die is omgetoverd tot zijn i werkkamer en bevat materiaal dat de auteur heeft gebruikt bij het schrijven van EDEN. Voorafgaand aan de signeersessie verzorgt Marcel Möring in deze werkkamer een kleine rondleiding. Het boek is verkrijgbaar in de Museumshop. De activiteit is gratis voor museumbezoekers.

Auteur

Cindy Houwen