Veel vermaak op 14de Winter Wende-aovend

Beilen

Beilen – Stichting Beleef Beilen presenteert zaterdag 21 januari de veertiende editie van de Winter Wende-aovend. Dat is dineren met wisselend vermaak.

De gasten worden om 19.00 uur aan tafel verwacht waarna een speciaal diner zal worden geserveerd. Tijdens het diner worden de gasten vermaakt met verschillende soorten entertainment waaronder theater, muziek en goochelarij. Deed mede organisator Harold Kamps bij de vorige edities altijd een beetje geheimzinnig betreffende de artiesten, deze keer laat hij er geen gras over groeien. Margaretha Kleine komt voor de tiende keer. De andere artiesten zijn tafelgoochelaar Mitch Durbank, Zangkoor Tiepies, het Schippers Duo uit Usquert, en de Stroatklinkers. Voor het eerst dit jaar is er een samenwerking met het Noorderpoortcollege voor de Kunst en Media uit Groningen. Deze school levert onder andere de Beach Boys Tribute Band, De Gangmakers Company plus nog een bijzondere act. Het is sterk aan te bevelen om wel te reserveren voor deze avond. De deelnemende restaurants zijn Grillroom Isis, Ni Hao, Piccola Roma, Café ‘t Zwaantje, Kota Radja, Pala’s en Dinercafé de Cerck. Café ‘t Zwaantje heeft vanaf 22.30 uur live muziek met de band Transmission.

Auteur

Cindy Houwen