Twee kansen op Tim Knol in Amen

Amen

Tim Knol is een vaste klant geworden in De Amer. Zondag 8 januari komt hij opnieuw voor een dubbelconcert naar Amen. Wie er bij wil zijn heeft twee kansen: de keuze tussen het middag- of het avondconcert.

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 is het hard gegaan met Tim Knol. Hij maakte onder meer twee keer (2010 en 2011) grote indruk op Noorderslag en had in 2010 een hit met het nummer Sam. Ook maakte hij allerlei muzikale zijsprongen. Zo speelde hij mee op albums van anderen en figureerde in een voorstelling van Freek de Jonge. Daarnaast maakte hij tournees door Indonesië en Jamaica en speelde hij in het voorprogramma van de Duitse tour van John Fogerty. In 2011 riepen zijn collega-muzikanten hem uit tot beste zanger van Nederland. Tim Knol heeft na zijn debuut nog twee albums op zijn naam gebracht. Days verscheen in 2011 en Soldier on in 2013. Op die laatste productie toont hij zich van zijn meest veelzijdige kant, als songwriter, maar ook als instrumentalist. Op het nummer Bury the Ocean neemt hij bijvoorbeeld alle gitaarpartijen voor zijn rekening. Ondertussen leeft hij zich naast alle muzikale activiteiten ook nog uit in zijn hobby fotografie. Reserveren via: 06 83 22 56 80.  Aanvang ’s middags 14.00 uur. Voorprogramma 13.15 uur .Aanvang ’s avonds 20.00 uur. Entree is 17,50 euro.  

Auteur

Cindy Houwen