Nieuwjaarsconcert brassband De Bazuin

Vries

In de Bonifatiuskerk in Vries kan men zaterdag 7 januari de inmiddels traditionele muzikale aftrap van het nieuwe jaar bijwonen. Het belooft weer een sfeervol nieuwjaarsconcert te worden, dit jaar verzorgd door brassband De Bazuin uit Oenkerk.

De Bazuin gooit hoge ogen op festivals en concoursen met haar toegankelijke repertoire. De musici voelen zich thuis in vele muziekstijlen: van klassiek tot musicalwerken en popmuziek. Dirigent Sietse Hamersma heeft voor dit nieuwjaarsconcert een verrassingsprogramma op maat gemaakt. Het wordt een breed georiënteerd concert  met een hapje en drankje in de pauze. Aanvang is 20.00 uur. Reserveren kan via www.kerkconcertenvries.nl of telefonisch: 0592-868146. Entreekaarten à 15,00 euro zijn verkrijgbaar in de kerk vóór aanvang van het concert. Koffie/thee en huisgemaakte lekkernij in de pauze inbegrepen. Met een stempelkaart (te verkrijgen bij de kassa), kunnen bezoekers ook in het nieuwe jaar  sparen voor een gratis concertbezoek. .

Auteur

Cindy Houwen