Wander heet voortaan Havik Auto

ASSEN

Wander heet vanaf 1 januri 2017 ‘Havik Auto’. Havik Auto heeft reeds een vestiging in Haren en vier vestigingen in Noord-Holland. Havik Auto maakt net als Wander onderdeel uit van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie.

De naamswijziging van Wander naar Havik Auto is het gevolg van het doorlopen van een proefperiode onder de naam Wander. De bedrijven doen het goed en daarmee hebben ze zich gekwalificeerd om opgenomen te worden in de Stern methodiek van 5 letterige vogelnamen. Dit betekent dat Stern zich nu definitief in het noorden vestigt en dus blij is met deze bedrijven.

Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streeft Havik Auto naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om de klanten van de beste service te voorzien. De merken staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die, samen met klanttevredenheid, bij Havik Auto dagelijks worden nagestreefd.


Auteur

Redacteur