Terwolde Renault opent vestiging in Assen

Assen

Koops Renault gaat 1 januari 2017 verder als Terwolde Renault Assen. Hiermee komt er een eind aan 50 jaar Koops Renault in Assen. Terwolde Renault is officiële Renault en Dacia dealer en heeft op het moment 6 vestigingen in Groningen en Drenthe.

De verkoop activiteiten en reparaties zullen vanuit het vertrouwde pand aan de Zeilmakerstraat 22 in Assen blijven plaatsvinden. Terwolde neemt alle personeel van Koops over. Voor de klanten betekent dit dat de bekende gezichten blijven. Uiteraard zullen er ook nieuwe medewerkers aangetrokken worden voor de vestiging in Assen. Betrokkenheid en vertrouwen zijn belangrijk voor Terwolde. Dit geldt voor zowel de onderlinge samenwerking- als in de communicatie naar de klant. Terwolde heeft als ambitie om gezien te worden als een betrouwbare, kwalitatieve, sportieve en vernieuwende dealer.

Auteur

Albert-Jan Garama