Asser waterpoloërs ongeslagen en met de beker naar huis

Assen

Door zwemvereniging GZVW in Winschoten werd 18 december de 31e editie van het jaarlijkse kersttoernooi (voorheen Otto Barkhuis waterpolotoernooi) gehouden. Deze keer onder een nieuwe naam en met een verfrist format.

Voor dit jaar was ook het 2de herenteam van Aqua ’68 uit Assen aanwezig om deel te nemen aan het kersttoernooi. Een toernooi wat voornamelijk bekend staat om de gezelligheid, het weerzien met andere teams en de sportieve prestaties. Kortom een vaste traditie voor menig waterpoloteam. Het team van Aqua ’68 was ingedeeld in poule 2. Met nog een competitiewedstrijd van de afgelopen avond in de benen boekte het team goede resultaten tijdens dit toernooi. Met overwinningen op GZVW H2 (4-3), GZVW Selectie (7-1), Buxtehuder SC (4-3) en Zepta (3-2) waren de heren ongeslagen. Dit resulteerde uiteindelijk in winst waardoor de beker meegenomen kon worden naar de Drentse hoofdstad.

Auteur

Albert-Jan Garama