Winterwandeltocht door Drentsche Aa gebied

ASSEN

Voetbalvereniging Asser Boys heeft 28 januari een wandeltocht door het Drentsche Aa gebied.

Tijdens deze goed bewegwijzerde wandeltocht over verharde en onverharde wegen kan iedereen zien dat dit gebied ook in de winterperiode prachtig is.

De afstanden waaruit gekozen kan worden, zijn 7, 14 en 21 kilometer. Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt 6 euro per persoon, waarvan de netto opbrengst ten goede komt aan het G-voetbal van Asser Boys. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meelopen.

Alle afstanden starten vanaf de kantine van Asser Boys aan de Lonerstraat in Assen, en eindigen hier ook. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur. De 21 kilometer wandelaars kunnen tot 11.00 uur starten. De deelnemers ontvangen een routebeschrijving, een kop koffie met koek voor de start en een kop snert met roggebrood en spek na afloop.

Inschrijven kan via de website van Asser Boys: www.asserboys.nl of op de dag zelf in de kantine tussen 9.00 en 12.00 uur.


Auteur

Redacteur