CRAS Gedichtenwedstrijd

SMILDE

Voor het derde jaar op rij organiseert CRAS een gedichtenwedstrijd. CRAS daagt uit om een gedicht te schrijven met als thema humor.

Er valt geen grote geldprijs te verdienen. Wel is er een grootse titel vacant. U maakt kans om bekroond te worden tot: Geestigste Dichter van Smilde en omstreken. De regels zijn heel eenvoudig. U schrijft een gedicht ter grote van maximaal één A4tje met als thema humor. Van dijenkletser tot heel subtiel, alles mag. Dat gedicht stuurt u op naar het volgende e-mailadres info@cultureleraadsmilde.nl Iedere deelnemer mag maximaal 3 gedichten inzenden. Een deskundige jury zal zich vervolgens over de inzendingen buigen. De winnaar wordt bekend gemaakt op de CRAS gedichtenmiddag op 29 januari. Behalve de winnaar zijn ook alle andere deelnemers van harte uitgenodigd om die middag iets van hun werk te laten horen. Uiterste inzenddatum is 24 januari 2017

Auteur

admin