Specsavers spaart voor Vienden van Leonardo

ASSEN

Stichting Vrienden van Leonardo uit Assen mag zich alvast verheugen op extra financiële steun volgend jaar. Elk jaar zet Specsavers Assen voor elk verkocht montuur of hoortoestel een vast bedrag opzij voor een lokaal initiatief. Dit jaar hebben ruim 1100 doelen in Nederland zich voor de nieuwe spaarronde van Specsavers aangemeld. De afgelopen weken kon er per winkel op meerdere initiatieven gestemd worden. Stichting Vrienden van Leonardo is hierbij voor Specsavers Assen als winnaar uit de bus gekomen. De organisatie zet zich in voor hoogbegaafde kinderen. Erwin Valk van Specsavers Assen is verheugd met deze bekendmaking: ,,Het is voor lokale goede doelen niet altijd even gemakkelijk om aan financiële middelen te komen, we merken elk jaar weer dat de donaties bijzonder welkom zijn. We zijn dan ook erg blij dat we Stichting Vrienden van Leonardo dit jaar een steuntje in de rug kunnen geven. Het is voor ons team een goede stimulans om ons ook in 2017 weer voor de volle honderd procent in te zetten zodat we veel geld bij elkaar kunnen sparen.”


Auteur

Redacteur