Koopplein Midden-Drenthe met prijsuitreiking verloting Prinses Margriet Manege

Assen

Tijdens de Open Bedrijven Dag Midden-Drenthe 5 november bij Koopplein Midden-Drenthe waar 26 bedrijven zich gezamenlijk presenteerden werd een verloting gehouden voor de Prinses Margriet Manege in Westerbork.

Men kon tijdens deze dag loten kopen a 2 euro per stuk. Hier konden diverse prijzen mee gewonnen worden. Vrijdag 25 november werd door notaris Lindeyer en Henk Huizing van Notariaat Midden-Drenthe de trekking van de verloting gedaan. Afgelopen maandag 12 december hebben de prijswinnaars de prijzen in ontvangst genomen. De 1e prijs, een schilderij van Galerie Wildevuur ging naar Henk Bos, de 2de prijzen, VIPkaarten voor een wedstrijd van FC Groningen gingen naar Heleen Jurgens en Koop Posthoorn. En de 3de prijzen, floatsessies van LOFF uit Assen gingen naar Sabina Geertsema, Luuc Eggink, Heleen Jurgens en dhr. Udding. Voor de ondernemers Blauwgies.nl, Boers Tuinklussen, Bouwkundig Ontwerpbureau Muntinga, Catering de Hofmeester uut Drenthe, ChipsAway de Vries, De Gouden Hand, Deskundig Scheiden, Dive2Adventure, Eggink Schilders, G. Nijboer Installatietechniek, Golfclub Martensplek, Het Zicht, Hovo BV, Huize Wezup, Kelly Stooker, Leve je lijf, Koopplein Midden-Drenthe, Limo Service Nederland, Pelletkachel Beilen, Poiter Design, Schaap Bestratingen, Sonja’s Haarmode, Teff Oergraan, Tol Siergrindvloeren en Timmerwerken, Vuurdelig.nl, Zantinge Bouwbedrijf en Zinger Vastgoed was de Open Bedrijvendag een groot succes en namens alle ondernemers wensen wij de prijswinnaars heel veel plezier met zijn of haar prijs. Op de foto: enkele prijswinnaars en een paar ondernemers die op de Open Bedrijven Dag stonden. Foto Arjan van Dijk.

Auteur

Albert-Jan Garama