Mega Speeldag in Bovensmilde

BOVENSMILDE

Stichting Jeugdwerk Bovensmilde heeft 6 januari voor de vijfde maal De Mega Speeldag in MFA De Spil. (Floralaan 2 Bovensmilde)

Tijdens deze dag zullen diverse luchtkussen-attracties zijn opgesteld in de sportzaal, waaronder twee grote stormbanen. Uiteraard is er voor de kleinsten ook een ballenbak. Behalve luchtkussens is er voor de kinderen ook een echte kinderbioscoop ingericht én kunnen de kinderen gratis worden geschminkt en/of een glittertattoo laten zetten.

De Mega Speeldag begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De entree bedraagt euro per kind, dit is inclusief gratis ranja. De Mega Speeldag is bedoeld voor kinderen van groep 0 tot en met 8 uit Bovensmilde en omstreken. Vanwege diverse sponsoren én de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie kan de entree zeer laag worden gehouden, zodat de Mega Speeldag toegankelijk is voor iedereen.


Auteur

Redacteur