Beginnerstraining Loopgroep Kloosterveen

ASSEN

Loopgroep Kloosterveen Assen begint 2 januri 2017 met looptrainingen voor beginnende lopers

In de praktijk wordt vaak begonnen met hardlopen zonder een gedegen hardloopschema. Heel vaak leidt dit tot blessures of motivatie problemen door het niet goed kunnen volhouden van de eigen opgelegde hardlooptraining. Het gevoel van moeten en kunnen volhouden overheerst waardoor overschatting plaats vindt.

Trainen in een groep zorgt voor een goede balans tussen de hardloopbelasting, de trainingsduur en de trainingssnelheid. Iedereen die graag gezellig en in groepsverband wil hardlopen, is welkom bij de loopgroep. Elke training is verantwoord opgebouwd met een gevarieerde warming-up, een deel loopscholing, de training zelf en een cooling-down. De trainingen worden verzorgd door ervaren hardlopers.

Afhankelijk van de opkomst tijdens de trainingen worden er twee of meerdere niveau groepen geformeerd en gaat iedere groep onder begeleiding een training doen afgestemd op het tempo dat past bij het niveau van die groep.

Bij Loopgroep Kloosterveen kan iedere maandagavond om 19.30 uur worden getraind. Zie voor informatie www.loopgroepkloosterveen.nl. Aanmelden kan via service@loopgroepkloosterveen.nl, bij aanmelding graag NAW gegevens en telefoonnummer vermelden.


Auteur

Redacteur