Koninklijke Visio De Brink opent Landwinkel De Brink

Assen

Directeur Marie José van den Driessche opent 17 december om 13.00 uur op feestelijke wijze de Landwinkel in multifunctioneel centrum de Kubbing.

De Landwinkel is onderdeel van een coöperatieve keten van winkels die natuurlijke producten in vaak kleinschalige sociale settingen produceert en verkoopt. Cliënten van Visio de Brink gaan samen met hun begeleiders de Landwinkel runnen. De landwinkel is uiteraard toegankelijk voor inwoners van Vries en omgeving. In de Landwinkel vindt u tal van heerlijke streekproducten en kunt u terecht voor leuke cadeautjes. Het programma Van 11.00 uur tot 15.00 uur is het winterfeest op het terrein van Visio de Brink Om 13.00 vindt de feestelijke opening van de Landwinkel plaats

Auteur

Albert-Jan Garama