Stonegood scoort internethit met remake Flappie

Assen

Ze worden overspoeld met steengoede reacties uit het hele land. De band Stonegood, geformeerd rond Dennis Hendriks (ex-Mooi Wark) uit Assen, verbouwt Nederlandstalige liederen in steenkolen Engels.

Het heeft ze inmiddels een uitstekende live reputatie opgeleverd. En momenteel gaat de geestige videoclip van hun nieuwe single, een remake van Youp's kerstklassieker Flappie,  'Flappy' viraal. "Het is genieten zo'n internethype. De teller staat na een paar dagen al op ruim 300.000 mensen die de clip via diverse social media als facebook, twitter, youtube en Dumpert hebben bekeken. En het gaat maar door", aldus drummer Dennis Hendriks. "Het is nog slechts een kwestie van luttele uren dat de hype overslaat naar Engeland, ons tweede moederland", grijnst Hendriks. Zie ook www.stonegood-band.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama