Scholentoernooi tafeltennis in de kerstvakantie

ASSEN

Tafeltennisvereniging Assen heeft op woensdag 28 december een basisscholen toernooi. Het toernooi is voor leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen uit Assen.

Welke school mag zich straks Asser kampioen tafeltennis 2016 noemen? Hoewel het een duo toernooi is, kunnen er ook punten voor de scholen verdiend worden. Ook krijgt de school,die de meeste punten behaalt, een uitnodiging om mee te doen aan de landelijke finale. Er wordt gestreden in verschillende klassen en voor elke groep zijn er prijzen. Het maakt echter niet uit of je al goed kunt tafeltennissen, iedereen kan zo gratis een hele dag tafeltennissen en ontvangt bovendien aan het eind van de dag een aandenken.

In sporthal de Spreng, Vredeveldseweg 57. De sporthal is vanaf 9.30 uur geopend . Om 10.00 uur starten de eerste wedstrijden, rond 15.00 uur is de prijsuitreiking en eindigt het toernooi. Heb je geen batje, dan kun je er één lenen van de vereniging.

Meedoen? Dat kan via school De scholen hebben een inschrijfformulier ontvangen dat uiterlijk 23 december ingeleverd moet worden. Maar inschrijven kan ook individueel; opgave@ttvassen.nl. Vermeld duidelijk voor- en achternaam, in welke groep je zit en mailadres van ouder/verzorger.


Auteur

Redacteur