Gedeputeerde Brink opent Be Orange

Assen

Be Orange is op 11 en 12 januari in Emmen, het inspiratie-event voor ondernemers uit Drenthe en omstreken. De provincie Drenthe zet zich in voor een innovatieve en duurzame Drentse economie en is daarom partner geworden van Be Orange.

Tijdens het evenement brengt de provincie op diverse manieren kansen voor ondernemers onder de aandacht. Gedeputeerde Henk Brink opent de Be Orange dagen, samen met Hugo, een humanoïde robot. Ondernemers kunnen tijdens Be Orange in gesprek gaan met de provincie door de Ondernemersfabriek te bezoeken die een plekje heeft in de ‘Maakfabriek’. Verder kunnen ze, een workshop volgen in het Creatiecafé, de kennissessiesvolgen in de Arena of informatie krijgen over innovatieprogramma’s voor ondernemers in het Innovatie Blikveld. De Ondernemersfabriek, Het TOPprogramma en de Exportcarroussel, zijn initiatieven van de provincie om het bedrijfsleven in Drenthe te ondersteunen en te versterken. Het TOPprogramma Drenthe biedt Drentse ondernemers in iedere fase van hun ondernemerschap waardevolle tools en inspiratie. De provincie biedt deze aan vanuit de gedachte dat kennis en innovatie de basis zijn voor een sterk bedrijfsleven. Het Bedrijfsleven moet zich blijvend kunnen ontwikkelen en meebewegen met veranderende omstandigheden. Al deze initiateven laten zich samenvatten in het programma van de provincie ‘IK BEN DRENTS ONDERNEMER’. Be Orange Be-Orange in het Hampshire Hotel Emmen van 10.00 tot 8.00 uur. Be Orange combineert het beste van alle ondernemersevents tot een nieuw inspiratie-event met congreselementen, kennis halen en brengen over nieuwe diensten en producten, workshops volgen en natuurlijk netwerken.

Auteur

Albert-Jan Garama