Nieuwe sponsoren voor MTB Team Klaucke

Assen

Bij Klaucke Tweewielerhuis werden onlangs de handtekeningen gezet onder een nieuw sponsorcontract met NewComm IT. Het bedrijf dat gevestigd is aan de Transportweg in Assen, is een toonaangevende partij in Nederland aangaande IT infrastructuur oplossingen.

De heren S. Zevenberg en W. Lalkens (NewComm IT) en J. Klaucke (Klaucke Tweewielerhuis), bezegelden samen met bestuurslid J. Funken en diverse betrokken renners met champagne het officiële document. Daarmee is ook de nieuwe naam, team NewComm IT - Klaucke een feit. Een derde partner is BureauDRP uit Assen, het reclamebureau dat in hartje Assen is gevestigd, draagt de fietssport al jaren een warm hart toe. Met de samenwerking tussen Klaucke Tweewielerhuis, NewComm IT, BureauDRP en diverse andere sponsoren, krijgt Drenthe een prachtige impuls in de MTB Sport. Dany Brix Fotografie.

Auteur

Albert-Jan Garama