Kerstmiddag in De Componist Assen

ASSEN

In de Componist is 23 december vanaf 15.00 uur een kerstmiddag. Bij deze kerstviering worden traditionele kerstliederen gezongen bij het orgel.

Naast muziek en zang is er een overdenking door Jan Hofman. De bijeenkomst wordt geleid door Marco de Vos, de begeleiding op het orgel wordt verzorgd door Diana Bakker.

Het initiatief voor deze kerstviering gaat uit van de BBaptisten Gaptisten Gemeente Assen, die elke zondag diensten houdt in de Componist. Deze kerstmiddag wordt georganiseerd in samenspraak met andere kerken en geloofsgemeenschappen.

Toegang en plaatsen zijn vrij; er wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Baptisten Gemeente Assen: 0592 – 341 210 of 356 195. Of stuur een mail naar info@baptisten-assen.nl


Auteur

Redacteur