Boutique Marie-Bo

ASSEN

ia Bochane zal op 1 januari 2017 het stokje van Boutique Marie-Bo overdragen aan Liesbeth Ruben. Liesbeth is al ruim zes jaar werkzaam bij Boutique Marie-Bo en voor Ria is de tijd aangebroken om na 22 jaar ondernemerschap afscheid te nemen. Het is tijd om samen met haar man Bert wat rustiger aan te doen en te gaan genieten van andere dingen in het leven. Bert was de drijvende kracht achter de schermen, maar Ria was het gezicht van Boutique Marie-Bo voor de klanten. ,,De winkelformule blijft ongewijzigd. Voor onze klanten onderscheiden wij ons door de persoonlijke aandacht, service en mooie exclusieve merken. Het complete plaatje van chique tot casual. De vertrouwde gezichten van het team zullen blijven. Ellen, de zus van Liesbeth, komt het team versterken.”

Boutique Marie-Bo, Nieuwe Huizen 6, Assen, telefoon 0592-313801.


Auteur

Redacteur